Europa Blomst

Europa Blomst er totalleverandør inden for al handel med blomster. Vores placering på Copenhagen Markets er med til, at vi kan levere det helt brede sortiment. Den daglige kontakt og de daglige leveringer fra Holland sikrer, at vi holder os 100 % ajour med markedets udvikling, da det er her, hele verdens flora tilbydes. Dette tilsammen gør, at vi kan tilbyde alt inden for blomstrende og grønne potteplanter, til både ude og indendørs brug, samt afskårne blomster, buketter og dekorationer.

Indenfor Europa Blomst er vi et meget aktivt og dynamisk team, med mange års erfaring inden for al handel med blomster til supermarkeder og blomsterhandlere.

Vi er stærkt repræsenteret og har en stor del af blomstersalget til supermarkeder på Sjælland. Vi er glade for den daglige konkurrence på markedet, da det får os til at yde det bedste over for vores kunder hver dag.

De vigtigste elementer for os, som leverandør er, at vi dagligt kan leverer et høj aktuelt sortiment, konkurrence stærke priser, samt at kvalitet, mængde og farver er tilpasset den enkelte butik.